Tuesday, July 21, 2009

Åkte och fiskade med Clark Kent

Han är i alla fall väldigt lik(dvs locken i pannan). Vi testade en eftermiddag/kvälls tur för att se ifall det gav bättre resultat. Man kan sammanfatta med att vi tar nog förmiddagsturer i framtiden. En i båten, två försiktiga följare som knappt var intresserade var allt som hände. Gäddan fastnade för en BigBandit shallow i färgen JeppaN. Dessutom fastnade vi i en omärkt ryssja som låg tvärsöver. Är den omärkt så är den olaglig. Nu är den anmäld till rätt instans, hoppas att det får fast det skyldiga.

Tuesday, July 14, 2009

Tomt?

Idag var det ett tungt vertikalpass. Massa stim med betesfisk på lodet. Bara enstaka bågar syntes dock. Hade en handfull försiktiga hugg och det var fullt av märken på undersidan av jiggarna. På vägen hem kom jag på att jag skulle såklart satt stingerkroken på undersidan istället för i ryggen som jag körde med. Efterklok och en erfarenhet rikare, lär inte göra om det.

Saturday, July 11, 2009

Sjunde plats

2005 gram gav en 7:de plats. En rulle och en snabelA-lampa är inte helt fel. Kan den rättvise Kung Salomo meddela hur man delar detta på två? Nu blir pressen högre till nästa år. Kan vi förbättra oss ytterliggare? Vi har fortfarande inte lagt en eller två braxar i vår påse. Detta är väl nycklen till en topp 3 plats. Skönt att man fick dra upp några fiskar i år i alla fall. Det var en som hade rätt på tippstävlingen då, grattis!

Bra plats

Nu väntar vi på startskottet!