Wednesday, November 21, 2007

Vad gör sportfiskarna?

Mailade sportfiskeförbundet för att se vad det gör och vad man kan hjälpa till med. Nedan är deras svar och jag uppmanar alla att ta kontakt med dem för att hjälpa till i denna fråga.

"Hej Mattias.
Som du förstått går drevet efter det fria handredskapsfisket nu i vissa politiska kretsar underblåsta av fiskevattenägareförbundet.Du frågar - vad kan man göra. Ja vi behöver verkligen stöd i den här frågan. En av de första utåtriktade aktiviteterna är en vykortskampanj riktad mot Jordbruksminister Eskil Erlandsson som snart går igång. Då kommer upp mot 100 000 vykort att distribueras genom vår tidning Svenskt Fiske, till samtliga sportfiskeklubbar och läggas ut i Sportfiskeaffärerna. Syftet är förstås att dessa skall skickas in till Eskil till stöd för ett fortsatt fritt handredskapsfiske.
Du berättar inte var du bor, det kan vara intressant för oss att känna till om du kan tänka dig att skriva insändare eller debattartiklar i lokalmedia ( vi kan hjälpa till med texten ). Kanske kan du tänka dig att ta emot ett antal vykort och distribuera till dina fiskevänner eller på din arbetsplats med uppmaningen förstås att de skall skickas till Eskil, det är ju först då de gör riktig nytta. Infoansvarig hos oss är Joel Norlin ( tel 08-7044486 ), hör med honom ang vykortskampanjen och när det gäller insändare etc.Du kan vara övertygad att vi kommer att göra allt vad som står i vår makt i den här frågan.
Tack för ditt brev och engagemang. Sprid gärna denna information vidare till dina fiskevänner.
Hälsningar
Håkan Carlstrand031-401740"

Det är deras jobbnummer som är här ovan så det går bra att kontakta dem. Annars kan man köra via epost info(@)sportfiskarna.se

No comments:

Post a Comment